Vogmandskørsel

Som din vognmand hjælper klarer vi alle former for vognmandskørsel.

Vogmandskørsel

Du er sikker på at blive serviceret af en professionel og rutineret vognmand. Hos K&S Tree Care er ingen opgave udelukket. Hvad enten du er institution, forening, privat- eller erhvervskunde tager vi gerne hånd om dit læs.

Med base i Greve tager vi ud til hele Sjælland. Vi afhenter og bortskaffer gerne grøn- og haveaffald, byggematerialer og lignende, og med vores store container på 30 m3 kan vi klare alle opgaver uanset omfanget.

Hele processen foregår selvfølgelig som aftalt, hvorfor vi altid overholder deadlines m.m. Der bliver desuden lagt ekstra vægt på god kommunikation, rådgivning og service. Således sikrer vi, at hele samarbejdet foregår glidende uden nogen misforståelser.

Bortkørsel af haveaffald

Har du brug for at få afhentet bygge- eller haveaffald? Så tøv ikke med at hive fat i os. Vi kører gerne ud hurtigst muligt, så du kan komme videre med dit projekt. Vi henter og bortskaffer dit affald som aftalt. Hos os er du garanteret en professionel og rutineret vognmand, hvor ingen opgave er for stor eller for lille. Lad os tage en snak omkring dine behov, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kran- og grabkørsel

Har du et stort læs med affald, byggematerialer, jernplader eller lignende, kan vi også være behjælpelige. Ved brug af vores lastbil med grab eller kran er det næsten altid muligt, at få dine ting afhentet. Som vognmand har vi stor erfaring med kran- og grabkørsel, hvorfor du med sikkerhed er i gode hænder. Med vores mangeårige erfaring kender vi til branchens udfordringer, forventninger og krav. Derfor er vi godt klædt på til at skræddersy en den helt rette løsning ud fra dine behov.

Kontakt os i dag

Har du lyst til at høre mere om vores vognmandskørsel på Sjælland? Tag endelig fat i os på telefon 59 18 50 77 eller gennem formularen her på siden. Vi besvarer hurtigt din efterspørgsel og vender tilbage med et gratis og helt uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig, og til at hjælpe dig med lige netop din specifikke opgave.

Vi er medlem af:

Vi er medlem af:

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 59 18 50 77, eller via formularen herunder.