Flishugning & træflis | K&S TreeCare

Har du behov for professionel hjælp til træfældning? I så fald er du havnet det helt rette sted.

Flishugning & træflis

Har du behov for hjælp til flishugning?

Hos K&S TreeCare ApS tilbyder vi salg af træflis og flishugning for både private og erhverv, og vi kan være behjælpelige i hele Sjælland, men har primært mange kunder fra Solrød og Greve.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at både træfældning og træbeskæring medfører rigtig store mængder af grenaffald, som det vil tage utroligt langt tid selv at skille sig af med. Lad i stedet os om det hårde arbejde, da vi hellere end gerne vil hjælpe dig med at rydde op, køre affaldet væk og dermed påtage os al oprydningsarbejdet, hvormed du selv slipper for det – og så gør vi det endda til konkurrencedygtige priser.

Få hjælp til flishugning – en simpel måde at fjerne grenaffald på

Har du således brug for professionel hjælp til flishugning til en fordelagtig pris, er du kommet til helt rette sted. Men hvad er flishugning egentlig? Det er en billig og simpel måde at fjerne grenaffald på. Man kan desuden genanvende træflisen til enten jordforbedring eller afdækning af bede mod ukrudt, hvorfor det således har mange funktioner.

Efter træfældning kan vi altså være behjælpelige med al oprydningsarbejdet, og vi sørger således for at køre stammerne fra træfældningen væk, eller vi kan opskære dem i de ønskede stykker til brug som brænde for eksempel.​

Kontakt os for mere information

Flishugning hører til blandt vores ekspertiseområder inden for træpleje og haveservice, hvorfor vi uden tvivl er de helt rette at tage kontakt til, hvis du har brug for hjælp til dette. Vi har nemlig 30 års erfaring i branchen, hvorfor vi altid er i stand til at levere høj kvalitet til vores kunder. Har du lyst til at høre mere om, hvad vi vil kunne hjælpe dig med, skal du være mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Det kan du gøre på telefon 59 18 50 77 og e-mail ks@ks-treecare.dk. Endelig kan du også vælge at sende os en besked via kontaktformularen, og så vender vores dygtige kundeservice tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi er medlem af:

Vi er medlem af:

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 59 18 50 77, eller via formularen herunder.