Træpleje | K&S TreeCare

Har du brug for hjælp til træpleje, hvad end det er privat eller erhverv?

Træpleje

Hos K&S TreeCare ApS tilbyder vi haveservice af træer på hele Sjælland, men vi har især mange kunder fra Greve og Solrød.

Vi udfører samtlige former for træpleje og haveservice såsom:

Træbeskæring

Træfældning

Topkapning

Træplantning

Træflytning

Flishugning & træflis

Salg af træflis

Udover ovenstående arbejdsområder vil vi desuden kunne yde professionel rådgivning, da vi har 30 års erfaring i branchen, hvorfor vi er de helt rette at spørge til råds, uanset hvad det drejer sig om. Herudover skal det nævnes, at samtlige af vores medarbejdere er uddannede og velkvalificerede, og flere af dem er certificerede træplejere og træklatrere, og er ajour med al den nyeste viden inden for både træpleje, beskæringsprincipper og klatreteknikker. Hos os er du dermed garanteret et resultat af højeste kvalitet.

Vi hjælper med træpleje, træfældning og træflytning

Vi har stor ekspertise inden for både træpleje, træfældning og træflytning, hvorfor vi med andre ord vil kunne være behjælpelige med alt inden for haveservice af træer.​
Grundet vores mangeårige erfaring og dygtige personale kan du ydermere vide dig sikker på, at vores arbejde altid vil være af højeste kvalitet og desuden være udført på en professionel måde med stor påpasselighed over for de omkringliggende omgivelser.

Skriv eller ring og hør mere

Med 30 års erfaring er vi uden tvivl de helt rette at tage kontakt til, såfremt du har brug for professionel hjælp til træpleje, da vi garanterer et resultat af højeste kvalitet hver gang.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi vil kunne gøre for dig, kan du ringe til os for et uforpligtende tilbud på telefon 59 18 50 77, hvor vores dygtige kundeservice sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål. Du kan også vælge at skrive til os på e-mail ks@ks-treecare.dk, eller ved at udfylde kontaktformularen.

Vi er medlem af:

Vi er medlem af:

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 59 18 50 77, eller via formularen herunder.