Træfældning af højeste kvalitet

Har du behov for professionel hjælp til træfældning? I så fald er du havnet det helt rette sted.

Træfældning af højeste kvalitet

Hos K&S TreeCare ApS tilbyder vi fældning af træer til en billig pris for både private og erhverv. Vi kan desuden være behjælpelige på hele Sjælland, men vi har særligt mange kunder fra byer som Greve og Solrød.

Søger du således fagfolk til træfældning til et godt tilbud, er vi uden tvivl de rigtige at tage kontakt til. Vi har 30 års erfaring i branchen inden for træpleje, hvorfor du hos os kan vide dig sikker på, at vi gang på gang formår at levere et tilfredsstillende resultat af højeste kvalitet.

Hvad koster træfældning?

Der kan være forskellige grunde til, hvorfor man vil skulle få brug for hjælp til træfældning eller beskæring, og mange gør det for eksempel for at få mere luft og lys i deres haver. Herudover er der også mange, der gør det, fordi træet er ved at blive sygt og gammelt, hvorfor det potentielt udgør en fare for omgivelserne.

​Grundet vores mangeårige erfaring i branchen har vi de rette kompetencer, når det kommer til træfældning, og vi hjælper derfor både med store såvel som små opgaver. Men hvad koster træfældning? Dette afhænger selvfølgelig af en lang række faktorer såsom opgavens omfang, men uanset hvad, garanterer vi fordelagtige og konkurrencedygtige priser, som alle vil kunne være med på. Ønsker du blot træet flyttet til et andet sted, kan vi være behjælpelige med træflytning.

Symptomer på farlige træer

Træets rødder kan rådne som følge af svampeangreb.

Røddernes funktion som forankring af træet er dermed ødelagt, og træet kan let vælte.

Typiske symptomer i trækronen på ”farlige” træer:​

  • Døde grene / døde partier
  • Grenstrukturen har ændret sig
  • Kronen er tyndløvet
  • Bladene er blevet små eller gule
  • Manglende tilvækst / stagnation

Viser et eller flere af dine træer tegn på ovenstående symptomer, er det værd at overveje om man skal have foretaget en professionel træfældning. Hvis dette er tilfældet, bør du ikke tøve med at kontakte os.​

Skriv eller ring i dag for et uforpligtende tilbud

Skal du have hjælp til træfældning til en god pris, er vi uden tvivl de rigtige at kontakte. Hos os er du altid garanteret et resultat af høj kvalitet, der lever op til lige netop dine individuelle ønsker. Det skal desuden nævnes, at vi tilbyder professionel rådgivning, såfremt det ønskes.

Kontakt os allerede i dag for yderligere information, hvad end du har spørgsmål i forbindelse med træfældning, eller hvis du ønsker at høre mere om vores konkurrencedygtige priser.

Ring til os på telefon 59 18 50 77 for et uforpligtende tilbud, eller send os en besked via kontaktformularen. Du kan tilmed skrive til os via e-mail ks@ks-treecare.dk, og så sørger vi naturligvis for at vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Vi er medlem af:

Vi er medlem af:

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 59 18 50 77, eller via formularen herunder.