Træflytning af både store og små træer

Har du brug for hjælp til træflytning?

Træflytning af både store og små træer

Hos K&S TreeCare ApS tilbyder vi flytning af træer for både erhverv og private kunder, og vi hjælper på hele Sjælland, men har særligt mange kunder fra Solrød og Greve.

Hos os er du altid garanteret et resultat af højeste kvalitet, der lever op til dine individuelle ønsker, eftersom vi har 30 års erfaring i branchen.

Vi vil derfor kunne være behjælpelige med både store såvel som små opgaver, når det kommer til træflytning, og herudover kan vores kompetente kundeservice svare på alle dine spørgsmål. ​

Vi tilbyder træflytning – både midlertidigt og permanent

Skal du således bruge professionel hjælp til flytning af store træer, er du kommet til det helt rette sted, og så gør vi det endda til fordelagtige priser. Der kan være mange forskellige årsager til, hvorfor man vil få brug for at flytte træer, og det kan for eksempel være i forbindelse med bygningsarbejde, hvor man ikke nødvendigvis ønsker en træfældning. Når vi flytter træer, sørger vi for at komme dem i depot, hvorfor de senere vil kunne plantes på ny.

Det kan også være, at du har behov for en mere permanent flytning, hvis der for eksempel skal ske ændringer af fortove, cykelstier eller offentlige veje. Grundet vores mangeårige erfaring har vi de nødvendige kompetencer til at udføre enhver form for træflytning, og herudover rådgiver vi som sagt også gerne under hele forløbet – lige fra rodbeskæringen til den efterfølgende træpleje.​​

Kontakt os i dag for mere information

Søger du træflytning til en konkurrencedygtig pris, er vi uden tvivl de rette at tage kontakt til. Ring for et uforpligtende tilbud på telefon 59 18 50 77, eller skriv en besked til os via kontaktformularen, og så sørger vi for at vende tilbage til dig hurtigst muligt. ​ Endelig kan du også vælge at skrive til os via e-mail ks@ks-treecare.dk. Vi glæder os meget til at høre fra dig, hvad end du har spørgsmål til træflytning eller gerne vil høre mere om vores fordelagtige priser.

Vi er medlem af:

Vi er medlem af:

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 59 18 50 77, eller via formularen herunder.