Vedligeholdelse af grønne områder på kirkegårde

Til kirkegårde tilbyder vi hos K&S TreeCare at udforme vedligeholdelsesplaner over et, to eller tre år – og naturligvis tilbyder vi også at udføre vedligeholdelsen af de grønne områder på kirkegården.

Vedligeholdelse af grønne områder på kirkegårde

En vedligeholdelsesplan bliver aftalt sammen med dig som ansvarlig, og en plan indeholder typisk alt fra træpleje, beskæring af træer, græsslåning, hækklipning til flytning og genplantning af træer – eller lige hvad du har behov for.

Når vi arbejder på kirkegården, tager vi naturligvis det største hensyn til de besøgende. Vi sørger for at forstyrre mindst muligt, og vi har respekt for, at pårørende ønsker ro, når de besøger gravstederne.

Af samme årsag dækker vi for eksempel også gravsteder af, mens vi arbejder i nærheden af dem, så de står præcis så fint som før, når vi er færdige.

Med K&S TreeCares service til kirkegårde får kirkegårdens besøgende altså smukke, grønne områder at færdes i, og du som ansvarlig er sikker på, at kirkegården altid fremstår velholdt.

Her på siden finder du en video, der viser vores arbejde med at beskære et 80 år gammelt poppeltræ på Bispebjerg Kirkegård, ligesom at vi linker til opgaver, vi har løst for eksempel Vestre Kirkegård og Humlebæk Kirkegård.

Filmen omhandler fældning af den 80 år gamle poppelalle på Bispebjerg Kirkegård i København i 2014 hvor arbejdet måtte indstilles i en periode da der var en større bestand af den sjældne brune flagermus end først antaget. Flagermusene blev optalt og der blev fremstillet nogle bosteder til dem på 1-2 meter i højden, som så blev opsat i nogle andre træer på kirkegården. Og så håber vi selvfølgelig vil bruge de nye bosteder der er lavet til dem.​

Vi er medlem af:

Vi er medlem af:

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 59 18 50 77, eller via formularen herunder.