Træbeskæring af træer og buske for private og erhverv

Skal du bruge professionel hjælp til beskæring af træer eller buske, er du det helt rette sted.

Træbeskæring af træer og buske for private og erhverv

Hos K&S TreeCare ApS kan vi være behjælpelige med beskæring af træer og buske for både private kunder og erhverv. Vi hjælper på hele Sjælland, og med base i Greve, har vi især mange kunder her og i Solrød.

Vi er ganske enkelt eksperter, når det kommer til træbeskæring og -fældning, og så gør vi det endda til konkurrencedygtige priser. Har du derfor brug for billig beskæring i din have, hvad end der er tale om et æbletræ, pæretræ eller noget tredje, er vi uden tvivl de rigtige at tage kontakt til.

Beskæring af buske og træer efter dine ønsker

Har du et frugttræ i haven, du gerne vil have beskåret til en god pris, er vi de rette til at udføre arbejdet for dig. Vi tilbyder altid et godt tilbud på beskæring, hvad end der er tale om beskæring af træer eller beskæring af buske, og så hjælper vi som sagt både private og offentlige kunder.

Ved at udføre beskæring af træer har man mulighed for at skabe mere lys, bevare træets sundhedstilstand og give et mere harmonisk udseende, og der er således mange gode grund til at bestille en beskæring hos os. Det skal desuden nævnes, at vi benytter os af forskellige metoder alt efter dine individuelle ønsker samt beskæringens formål, og at vi vil kunne udføre samtlige former for beskæring grundet vores mangeårige erfaring.

Billederne viser 2 lindetræer før og efter en beskæring, der skulle give mere lys til lejlighederne og bevare træerne med en harmonisk kroneform.​

Kontakt os og hør mere om beskæring af træer og buske

Har du brug for hjælp i forbindelse med beskæring af træer eller beskæring af buske, er du kommet til det rette sted, da vi ganske enkelt er eksperter, når det kommer til beskæring af enhver slags. Vi har 30 års erfaring i branchen, hvorfor vi er i stand til at levere et resultat af højeste kvalitet hver eneste gang.

​Ring til os for et uforpligtende tilbud på beskæring af buske og træer på telefon 59 18 50 77, hvor vores kompetente kundeservice sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan også vælge at sende os en besked via kontaktformularen, eller du kan skrive til os på e-mail ks@ks-treecare.dk.

Vi er medlem af:

Vi er medlem af:

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 59 18 50 77, eller via formularen herunder.